Η κολύμβηση είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές φυσικής δραστηριότητας. Χαρακτηρίζεται από πολλούς επιστήμονες και παιδαγωγούς ως η ιδανικότερη μορφή άσκησης, που επηρεάζει τη -σωματική και ψυχική- υγεία και ανάπτυξη, των παιδιών και των νέων.

Στον Πλάτωνα, αναγνωρίζοντας την ευεργετική επίδραση της άσκησης στο νερό, εξοικειώνουμε τους μαθητές μας, σταδιακά, από την προσχολική ηλικία, με όλα τα είδη κολύμβησης. Με την Ακαδημία Κολύμβησης, κάνουμε ένα ακόμη βήμα, ανοίγοντας τις ανανεωμένες εγκαταστάσεις μας, αλλά και τις πρακτικές μας, σε περισσότερα παιδιά και ενήλικες, που θέλουν να επωφεληθούν από αυτόν τον τρόπο άθλησης.

Η Ακαδημία στελεχώνεται από ειδικούς, πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες, με σημαντική παιδαγωγική και αγωνιστική εμπειρία. Ακολουθεί τα πιο σύγχρονα πρότυπα διεθνώς, ώστε η εκμάθηση της κολύμβησης σε όλα τα επίπεδα να γίνεται με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους.

Σκοπός μας, να φέρουμε τα παιδιά και τους νέους πιο κοντά στο άθλημα, συνδέοντας τις αξίες και τα εφόδια που προσφέρει, με την ακαδημαϊκή και προσωπική τους πρόοδο.

Academy Director - Κωνσταντίνος Λεμπέσης

Κωνσταντίνος Λεμπέσης

Ο Κωνσταντίνος Λεμπέσης σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) και πήρε ειδικότητα στην κολύμβηση.  Παρακολούθησε μία ευρεία γκάμα εκπαιδεύσεων στον τομέα του, όπως Ναυαγοσωστική, Αθλητική Ψυχολογία, Αθλητικό Marketing κ.α.

Εξειδικεύεται στην προπονητική και στην εκμάθηση της ορθής κολύμβησης. Με 10ετή εμπειρία στην οργάνωση Ακαδημιών Κολύμβησης, έχει διατελέσει Υπεύθυνος Προπονητής της ομάδας Α.Ο. Ωκεανός (ΟΑΚΑ), καθοδηγώντας πολλούς αθλητές στο να διακριθούν σε ελληνικούς και διεθνείς αγώνες.

Ως αθλητής, έχει στο ενεργητικό του Πανελλήνιες νίκες και Πανελλήνιο ρεκόρ στα 4×100 Μικτή Ομαδική, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής μας Ομάδας.  

Εξοικειωνόμαστε με το νερό και μαθαίνουμε να επιπλέουμε σωστά.

 

Ανεξαρτητοποιούμαστε από κάθε πλευστικό βοήθημα (σωσίβιο, σανίδα κτλ.) και μαθαίνουμε τα δύο πρώτα στιλ κολύμβησης (ελεύθερούπτιο).

 

Μαθαίνουμε σωστά τα 4 στιλ κολύμβησης (ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα) και προετοιμαζόμαστε για προαγωνιστικό επίπεδο.

Κολυμπάμε ελεύθερα υπό την επίβλεψη προπονητή.

Κατέχοντας τα 4 στιλ, ξεκινάμε σταδιακά προπόνηση κολύμβησης με στόχο τη συμμετοχή σε κολυμβητικούς αγώνες και προετοιμαζόμαστε για την Αγωνιστική.

Εφόσον επιπλέουμε, εξοικειωνόμαστε με την μπάλα μαθαίνοντας τα πρώτα μας βήματα στο ΠΟΛΟ.

Κόστος Προγράμματος

Αρχάρια / Εκμάθηση:
60€/μήνα (έως 2 φορές την εβδομάδα)
70€/μήνα (έως 3 φορές την εβδομάδα)

 Επίλεκτα:
70€/μήνα (έως 3 φορές την εβδομάδα)
80€/μήνα (έως 4 φορές την εβδομάδα)

Ενήλικες:
60€ → 2 επισκέψεις την εβδομάδα
80€ → 3 επισκέψεις την εβδομάδα
10€ ημερήσιο κόστος

 Προαγωνιστική:
80€/μήνα (έως 4 φορές την εβδομάδα)
90€/μήνα (όλην την εβδομάδα)

 ΠΟΛΟ Εκμάθηση:
70€/μήνα (έως 3 φορές την εβδομάδα)

Δικαιολογητικά

Παιδιών: παιδίατρο και δερματολόγο
Ενηλίκων: παθολόγο ή καρδιολόγο και δερματολόγο

Σημείωση: Στην Ακαδημία οι θέσεις στα προγράμματα έχουν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Είναι απαραίτητη η προ κράτηση συγκεκριμένου γκρουπ (ημέρα και ώρα).

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας ή καλέστε μας στο 2106611599