Φροντιστηριακό Κύκλος ΜαθημάτωνΕμπειρία καθηγητών

Οι καθηγητές του προγράμματος, διδάσκουμε και προετοιμάζουμε υποψηφίους πολλά χρόνια τώρα, έχοντας αποκτήσει την απαιτούμενη επιστημονική και παιδαγωγική επάρκεια, μέσα από αυτή την πορεία, αλλά και από τη συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια. Επίσης, ως ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, είμαστε και διορθωτές στις πανελλήνιες εξετάσεις, και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει προετοιμασία υποψηφίου.

Περισσότερες ώρες διδασκαλίας

Το πρόγραμμά μας εξασφαλίζει περισσότερες ώρες διδασκαλίας των μαθημάτων κατεύθυνσης από αυτές, που ορίζει το υπουργείο και από αυτές των φροντιστηρίων, καθημερινά στο πολιτισμένο περιβάλλον των εκπαιδευτηρίων μας, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και χάσιμο χρόνου, το πολύ μέχρι αργά το μεσημέρι. Μετά, ο μαθητής επιστρέφοντας στο σπίτι του, μπορεί άνετα να ξεκουραστεί και στη συνέχεια να διαβάσει εμπεδώνοντας τη διδαχθείσα ύλη.

Χαμηλά δίδακτρα

Όλα τα παραπάνω, προσφέρονται σε πολύ μικρό κόστος επιπλέον των διδάκτρων, περίπου στο 25% του μέσου κόστους ενός φροντιστηρίου και πολύ μικρότερου, φυσικά, των ιδιαιτέρων μαθημάτων.  Επίσης οι μαθητές καλύπτονται πλήρως και χωρίς κόστος με βοηθητικό έντυπο υλικό σημειώσεων, από τις εκδόσεις των Εκπαιδευτηρίων μας.  Φαίνεται, λοιπόν, καθαρά, γιατί πρέπει να προτιμήσετε το ενισχυτικό πρόγραμμα των Εκπαιδευτηρίων μας.  Πρόκειται για ένα πρόγραμμα καινοτόμο, που αντιμετωπίζει τον υποψήφιο και τους γονείς του με σεβασμό και κατανόηση στον ιδιαίτερο αγώνα τους.  Επίσης παρέχει στους μαθητές, όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία τους.

Συνεχής βελτίωση και εξέλιξη

Ένα τέτοιο πρόγραμμα για να παραμένει ζωντανό και επιτυχημένο, πρέπει να εμπλουτίζεται, να ανανεώνεται και να εξελίσσεται, μέσα από την αξιολόγησή του και τις νέες ανάγκες, που εμφανίζονται. Γι ΄ αυτό το λόγο και εμείς είμαστε και θα είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί σας, για να ακούμε και να αφουγκραζόμαστε τις παρατηρήσεις σας, και τις ανάγκες σας, για να γινόμαστε καλύτεροι.

Μπροστά, λοιπόν, στις αλλαγές της διδακτέας ύλης στην Α΄ Λυκείου, οργανώνουμε καλοκαιρινό ενισχυτικό πρόγραμμα, για να καλύψουμε την ύλη στα μαθήματα κάθε κατεύθυνσης, που είναι αναγκαία για τη συνέχεια στην Β΄ Λυκείου, στο καλοκαιρινό της Β΄ και τέλος στη Γ΄ Λυκείου.

Γίνεται αντιληπτό ότι, το ενισχυτικό μας πρόγραμμα, αποτελεί ένα συγκεκριμένο οδικό χάρτη με αφετηρία την Α΄ Λυκείου και τέρμα το Πανεπιστήμιο.

΄Εχουμε ετοιμαστεί, ώστε να είμαστε ικανοί, να εφαρμόσουμε άμεσα, την εξέλιξη του ενισχυτικού μας προγράμματος, προσαρμοσμένου στο πρόγραμμα του νέου Λυκείου (αν και το Υπουργείο δεν έχει ακόμη καταλήξει, πότε θα το εφαρμόσει).

Ταυτόχρονα, το πρόγραμμά μας συνδέεται και με τη μελέτη στη Γ΄ Γυμνασίου, ώστε να έχουμε μαθητές με τα λιγότερα δυνατά κενά από το Γυμνάσιο στο Λύκειο, εφαρμόζοντας τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας σύμφωνα με το ΜΥΡ.

Ένα κλασικό παράδειγμα είναι, ότι στον Πλάτωνα προσπαθούμε, πάντα να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, για το καλό των παιδιών, ότι το Project (Ομαδική Εργασία), που έχει καθιερωθεί στο Λύκειο, στο σχολείο μας το εφαρμόζουμε εδώ και χρόνια στα πλαίσια του ΜΥΡ. Η υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Τσαγκάρη έχει εκπαιδευτεί και επιμορφωθεί ειδικά σε διεθνές σεμινάριο του ΜΥΡ, περνώντας στη συνέχεια τις γνώσεις της και στους υπόλοιπους. ΄Ετσι, λοιπόν, εργαζόμαστε εμείς στον «Πλάτωνα» με υπευθυνότητα, προνοώντας για το μέλλον των μαθητών μας.