Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ως σήμερα, ο Πλάτωνας πρωτοπορεί στον τρόπο διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, συνδυάζοντας τη φιλοσοφία του IB με τις ανάγκες ενός κόσμου που συνεχώς αλλάζει.

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση και περισσότερα από 20 χρόνια λειτουργίας των Δίγλωσσων Προγραμμάτων μας, σήμερα μεταφέρουμε το σημαντικό Know – How του Σχολείου μας στην εκμάθηση Ξένων Γλωσσών σε ένα νέο πρόγραμμα απογευματινών μαθημάτων, ανοιχτό στους μαθητές όλων των σχολείων, αλλά και στους ενήλικες.

Η Platon English Academy προσφέρει καινοτόμα μαθήματα διαφορετικών επιπέδων, που απαντούν σε κάθε εκπαιδευτική ανάγκη, εμπνέοντας τους μαθητές να αγαπήσουν και να κατακτήσουν φυσικά την αγγλική γλώσσα.

Εδώ τα Αγγλικά διδάσκονται μόνο από native speakers.

Στόχος μας, πέρα από τη γλωσσική επάρκεια, η ανάπτυξη της ικανότητας κάθε μαθητή να επικοινωνεί αποτελεσματικά στο κοινωνικό περιβάλλον. Με αυτό τον γνώμονα, ενισχύουμε τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την κριτική σκέψη των σπουδαστών, μέσα από διαθεματικά projects και ποικιλία ομαδοσυνεργατικών δραστηριοτήτων.

Οι αίθουσες διδασκαλίας της Ακαδημίας είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, που μεγιστοποιούν τις εκπαιδευτικές δυνατότητες.

Στην Platon English Academy, όπως και σε όλα τα εγχειρήματα του Πλάτωνα, εστιάζουμε στα ζωτικά εκπαιδευτικά εφόδια, που θα επιτρέψουν στους σπουδαστές μας να εξελίσσονται και να εμπλουτίζουν συνεχώς τις γνώσεις και τις ικανότητές τους.

Τιμοκατάλογος Ακαδημίας

Pre Junior 700€
Junior A 700€
Junior B 700€
Junior A&B 1000€
Senior A,B,C,D 1000€
FCE / ADVANCED /PROFICIENCY / BUSINESS ENGLISH 1250€

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας ή καλέστε μας στο 2106611793