Με πολύ μεγάλη χαρά το Σχολείο μας ξεκινάει μια νέα πρωτοβουλία: Εξορμήσεις και ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους μαθητές μας, τους Γονείς και τους φίλους του Πλάτωνα, στη φύση ή σε σημεία με εκπαιδευτικό, αθλητικό και τουριστικό ενδιαφέρον.

Στόχος να προσφέρουμε την ευκαιρία για οικογενειακές εξερευνήσεις, ξεκούραση, και διασκέδαση, πάντα με τη φροντίδα ειδικών εκπαιδευτών και των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας.

Ξεκινάμε με μια 4ημερη εκδρομή για τους φίλους του Σκι, από 27/02/2020 έως 02/03/2020 στο Bansko, το καλύτερα οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη, με καταπληκτικές πίστες σκι και snowboard όλων των επιπέδων, φωτισμένες και το βράδυ για βραδινό σκι. Η πόλη του Bansko, προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες για χαλάρωση, με καλό φαγητό, μουσική όμορφες βόλτες στο κέντρο και στην παλιά πόλη, αλλά και πατινάζ στον πάγο, βόλτες με έλκηθρο, οργανωμένα παιχνίδια στο χιόνι και ατέλειωτο χιονοπόλεμο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού / Γυμνασίου / Λυκείου και την οικογένειά τους και έχει σχεδιαστεί για να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες Σκι, αρχάριοι και προχωρημένοι, μικροί και μεγάλοι.

Αρχηγός εκδρομής: κ. Πούλια Γλυκερία τηλ. 6944263993

Bansko

Οι συμπληρωμένες φόρμες συμμετοχής αποστέλλονται στο email: elena@skylines.gr